Alemannia Aachen wint dikverdiend van de Wuppertaler SV ! 

 
Alemannia Aachen U17 heeft met in de basis de 3 Nederlandse spelers Saydou Bangura, Gloire Kachala en Jelle Zupancic een dikverdiende 4-0 overwinning behaalden op de Wuppertaler SV.
 
Na amper 4 minuten kreeg Saydou de bal goed aangespeeld en via een listig balletje liet hij de keeper in een 1:1 situatie kansloos. Alemannia bleef druk zetten en na 12 minuten ging Saydou Bangura wederom door en bij het passeren van de keeper werd hij neergelegd.
 
De penalty werd door Saydou Bangura voor zijn 2de doelpunt van de dag feilloos ingeschoten.
Alemannia Aachen was heer en meester en Wuppertaler SV kreeg geen grip op het middenveld waar Sadik Fofana, Gloire Kachale en Festim Ljuma een geweldige partij speelden.
 
Met een 2-0 ruststand werd gewisseld, en met de wind vol mee kreeg Alemannia Aachen opeens nog maar weinig kansen, aangezien de ballen veel te snel met de wind mee werden doorgespeeld.
 
Uiteindelijk maakte Nazif Tchadjei (51) de 3-0 en Francesco San Jose Justo (55) maakte de 4-0 eindstand.
 
De verdediging bestaande uit Oualid Mhamdi, Vleron Statvci, Jelle Zupancic en Luca Kozluyk speelden een foutloze wedstrijd, en zorgde ervoor dat de Wuppertaler SV niet een serieuze kans kreeg gedurende de gehele wedstrijd.
 
Daarna werden in de laatste 15 minuten 5 basisspelers gewisseld, en werd de 4-0 in alle rust binnengehaald. Alemannia Aachen heeft voor de eerste keer sinds lange tijd de degradatieplaatsen vaarwel gezegd.
 
Volgende week speelt het team 300 km. verder noordelijk tegen Preussen Münster, en zal er alles gedaan worden om deze lijn vast te houden.