Jelle Zupancic, linker centrale verdediger bij de U17 van Alemannia Aachen U17, uitkomend in de 1ste Bundesliga heeft gedurende de periode van 15 April 5/m 1 Mei mogen meetrainen met de U18 van 
Fortuna Sittard.

Jelle: Ik ben ontzettend blij dat Fortuna Sittard mij de kans heeft geboden om mij hier enkele weken mee te laten trainen, aangezien wij bij Alemannia Aachen inmiddels meer dan 6 maanden helemaal niets hebben mogen doen. 

Mijn balcontrole, het gevoel om in te grijpen, het juiste moment om te koppen, was allemaal wel nog aanwezig.....maar het was wel even volledig resetten, en volledig opnieuw beginnen !

Ik merk echter dat ik heel voorzichtig aan steeds meer en meer mijn gevoel terug begin te vinden, waardoor ik me hier stapje voor stapje relaxed.... beetje bij beetje heb kunnen terugvinden op de trainingen, en  dat ook een klein beetje aan de spelers en trainers van Fortuna Sittard heb kunnen laten zien.

Je merkte het verschil dat de spelers van Fortuna Sittard in de laatste 6 maanden 5 x wekelijks hebben kunnen doortrainen, terwijl ik 6 maanden lang in mijn eentje bij KVC Oranje heb mogen trainen. 

Maar uiteindelijk sta ik momenteel op 60 % van mijn ware kunnen, en ik hoop dan ook dat we bij Alemannia Aachen zo snel als mogelijk weer kunnen beginnen met trainen.