Jordy Steins is na een periode van 3 maanden eindelijk per 10 April 2022 speelgerechtigd om toch nog deel te kunnen nemen aan de laatste belangrijke FINALE wedstrijden voor
Alemannia Aachen U17.

Jordy:'Dat ik een schorsing zou krijgen voor mijn transfer in de winterperiode was me duidelijk, maar dat ze 9 de DFB ) persé aan die 3 maanden vast hielden had ik absoluut niet verwacht, mede omdat Fortuna Sittard mij deze kans volop gunde en keurig had meegewerkt, Alemannia Aachen zich alle moeite heeft gedaan om mij eerder speelgerechtigd te krijgen, en door Corona ook nog maar de helft van de wedstrijden werden gespeeld. Maar de DFB was niet te vermurwen, helaas'.

Had de DFB mij 1 dag eerder de vrij gegeven, dan had ik nog tegen FC Schalke 04 mee kunnen doen, maar goed, nu hoop ik in ieder geval dat ik mijn team alsnog in de laatste 2 belangrijke wedstrijden tegen FC Hennef 05 en tegen SC Paderborn 07 kan helpen, waarbij we zowel tegen FC Hennef 05, als ook tegen SC Paderborn 07  gewoon 2 x moeten winnen om in de 1 ste Bundesliga te kunnen blijven.

Verder kan ik nog meespelen voor de 1/4 Finale voor de DFB-ARAG Pokal tegen de Bonner SC, en misschien .......even dromend de 1/2 Finale en........de grote Finale'.