CSPE Training

Sneller sprinten, hoger springen, wendbaarder worden op het veld en sterker in duels.

Hier kunnen wij jullie bij helpen !
KGTM wil er alles aan doen om jullie te helpen het hoogst mogelijke te bereiken door, op een verantwoorde wijze, en om alles uit je lijf te halen wat er in zit. Dit gaan we doen door middel van gestructureerde stabiliteit, coördinatie, loop, sprong- en powertrainingen.

Uiteraard doe je al heel veel bij je club. Maar graag zouden wij jullie willen helpen om net dat beetje extra te doen, dat specifiek op jou gericht is. Hierdoor ontwikkel je het lichaam als geheel, en kun je jezelf onderscheiden op het veld. Hierbij gaan we je voortgang bijhouden door elke 3 maanden specifieke testen te doen. Zodat we te allen tijde resultaatgericht met jouw progressie bezig blijven.

Mijn naam is Tom Corstjens, ik ben 33 jaar en al mijn hele leven ben ik actief in de atletiek, met kogelstoten als specialiteit. Daarnaast werk ik al 10 jaar als sportfysiotherapeut, en tevens heb ik als fysieke trainer o.a. gewerkt met profvoetballers als Pa Modou Kah en Laurent Delorge, als ook heb ik met tal van amateurvoetballers op het allerhoogste niveau gewerkt. Daarnaast ben ik coach van Melissa Boekelman, zij was als bobsleester actief op de Olympische winterspelen in Sotsji (4e) en als kogelstootster op de Olympische zomerspelen in Rio (14e).

Kom samen trainen met talentvolle gedreven spelers die nu reeds spelen voor clubs als Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Alemannia Aachen, Roda JC, MVV, Fortuna Sittard en/of VVV. Zorg dat je alles eruit haalt om je droom te verwezenlijken, zorg dat je altijd dat beetje extra hebt op je concurrenten, en ga zeer zeker niet zomaar ergens in een of andere sportschool volstrekt verkeerde oefeningen doen.

Locatie?
Wij trainen in het High Performance Centre – Atletiekcentrum Unitas te Sittard. Het HPC is een officieel test- en trainingscentrum van NOC*NSF en beschikt daardoor te allen tijde over de nieuwste en beste trainingsmiddelen.

Kosten?
Voor ( € 50,- per maand – 8 x trainen ) bieden wij jullie 2x per week een geheel verzorgde CSPE training aan. Tevens kunnen jullie ervoor kiezen om voor ( € 30,-per 4 keer ) alleen op de zondag te komen trainen. De groep met sporters die 1 x wekelijks willen/kunnen komen trainen, kunnen dit alleen doen op de zondagmorgen.

Vanaf Augustus 2020 gaan wij van start met de volledig nieuwe groepsindelingen. Tevens is het dan verplicht om eenmalig een tenue ( Shirt, Broek en Sokken ) aan te schaffen voor een gereduceerd tarief.

Tevens gaan we vanaf Augustus 2020 van start met speciale trainingen, volledig gericht op keepers in de leeftijd van 11 t/m 20 jaar, waarbij wij met deze groep volledig gaan werken aan hun lenigheid, explosiviteit en sprongkracht.  

Wanneer?
Om de beste resultaten te kunnen bereiken adviseren wij jullie om 2 keer per week te komen trainen. Dat kan op woensdag tussen 16-17 uur, en van 17-18 uur, als ook op de zondag ochtend tussen 10-11 uur, en van 11-12 uur. De groep die 1 x wekelijks komt trainen, wordt op zondag tussen 9-10 uur getraind.

Informatie ?
Voor meer informatie en/of inschrijving aan de trainingen kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of onder het nummer: +31(0)6 – 215 99 030

Download inschrijfformulier voor de core stability, power & performance trainingen

Download topsportgegevens


Contactformulier

Verplicht

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid email address.

Ongeldige invoer