Leven na het voetballen

Wij zullen onze spelers te allen tijde carriéregericht begeleiden vanaf dag 1......... tot aan het einde van hun carriére, en zullen tevens waakzaam toezien dat onze spelers ook na afloop van hun voetbalcarriére tevreden terug kunnen kijken, tevreden kunnen leven, en zich nooit vragen hoeven te stellen zoals: ................ waarvoor heb ik het eigenlijk gedaan, waar is mijn zwaarbevochten inkomen gebleven, wat moet ik nu gaan doen !

Fiscaal advies
Wij van KGTM & IPSM hebben op het gebied van financiële zaken een uitstekende fiscale accountancy partner achter ons staan, die wij te allen tijde voor onze spelers kunnen gebruiken.

Juridische partner
Wij van KGTM & IPSM hebben op het gebied van onderhandelingen en alle mogelijke contractzaken een uitstekend advocatenkantoor aan onze zijde, die volledig gespecialiseerd zijn op het gebied van sportrecht, en dan gespecialiseerd zijn in voetballen. 

Zij werken met tal van spelers en topclubs uit de hoogste voetbalklassen in Nederland, België, Engeland, Schotland, GB, Duitsland, Frankrijk, en Italië samen, werken voor nationale voetbalbonden, en topclubs over geheel Europa, en werken ook zeer eng met ons samen !

Duidelijke afspraken tussen clubs en spelers kunnen tegenwoordig niet zomaar op een bierviltje  worden geschreven. Het zijn veelal belangrijke, ingewikkelde contracten, die veel meer bevatten dan alleen het overeengekomen salaris of de transfersom van de speler. 
Het is voor de speler van het grootste belang dat in een contract alles tot in het kleinste detail wordt vastgelegd, waarbij wij uiteraard waken dat onze spelers i.s.m. onze uitstekende advocaten nooit een of ander wurgcontract dienen te ondertekenen.

Onze spelers hebben te allen tijde het beste juridische recht gedurende hun gehele carriére aan hun zijde staan !

Gericht meedenken, en altijd waakzaam zijn in een wereld, waar helaas genoeg mensen rond lopen die alleen maar aan zichzelf denken !