Mediabegeleiding

Wij van KGTM & IPSM vinden het uiterst belangrijk dat een speler goed voor de dag komt bij interviews, zowel in dag, week en maandbladen, maar zeer zeker ook bij interviews voor de radio, en/of bij TV interviews.

Je hebt heel snel iets gezegd wat je tijdens de rest van je carriére kan blijven achtervolgen, en het probleem is: Een weg terug is er niet, want de hedendaagse media straft domme uitspraken, als ook te snel geplaatste zaken onmiddellijk af ! 

En bedenk, niet iedere "goede "zanger is ook een "goede "spreker, en daarom zullen wij altijd proberen dat onze spelers in deze goed begeleid worden.

Durf gerust origineel te zijn, maar weet wel heel goed wat je zegt, aangezien je als talentvolle speler de gehele dag 24/7 onder een vergrootglas ligt !

Hoe ga je daar als speler mee om? 

Is het slim om je emoties of onvrede te uiten in de pers? 

Of zijn er juist ook situaties denkbaar waarbij het noodzakelijk is dat je van je laat horen in de media?

En wat plaats je wel en niet op je eigen Facebook-pagina of Twitter-account? 

Welke foto’s zijn geschikt of ongeschikt voor Instagram?

Het lijkt soms simpel, achteraf weten we het natuurlijk allemaal, maar waarom gaat er dan nog zoveel fout? 

Het probleem is: Een weg terug is er niet, want internet straft domme trucjes en te snel geplaatste  zaken onmiddellijk af !

Uiteraard treden wij ook ( indien gewenst ) op als spreekbuis voor onze spelers, aangezien spelers niet altijd adequaat en open kunnen reageren op alle nieuwtjes rondom hun persoon !