Van KGTM scouting naar een club, en van KGTM spelerbegeleiding naar professioneel begeleiden bij IPSM  

Stap voor stap................van het begin tot het einde  van je carriére !

Wij van KGTM zijn een jonge, en dynamische organisatie die zich in eerste instantie bezig houdt met het scouten van getalenteerde voetballers, als ook met het begeleiden en ontwikkelen van spelers. 

Vanaf het moment dat wij een speler hebben gescout, en indien er een bepaalde klik is, kunnen wij ervoor zorgen dat een speler een gepaste club vindt, en het naar zijn zin heeft bij zijn club, echter vaak dient een bepaalde liefde van " meerdere "kanten te komen.

Wij proberen, indien noodzakelijk dagelijks met de speler eerlijk en open te communiceren, zodat de speler altijd met een goed gevoel naar de club kan gaan, en de club anderzijds de speler graag ziet komen, echter het begin van een succesvolle carrière begint altijd bij je eigen passie, en je eigen speelplezier !

Waakzaam positief & kritisch....daarom komt uiteindelijk IPSM !

IPSM  waakt ervoor om altijd positief kritisch te blijven, en in het bijzonder vinden zij dat een speler ongeacht zijn leeftijd, zich te allen tijde goed moet kunnen concentreren op zijn voetbalcarrière. Talent alleen is absoluut niet meer voldoende om succes te hebben, ook het maken van de juiste keuzes, op ieder moment in je leven, draagt uiteindelijk voor 100 % bij op de weg naar eventueel succes !

Misschien moet de speler juist leren om harder te worden, misschien moet de speler juist meer investeren in zijn loopbaan, misschien moet de speler juist uit zijn eigen Comfort zone komen, er komen constant factoren van meerdere kanten om de hoek kijken bij het spelen voor een club. 

Kleine ergernissen die de speler blijft ondervinden, kleine ergernissen die zijn leven als profvoetballer kunnen beïnvloeden, en uiteraard willen wij ervoor zorgen dat de speler niet afgeleid wordt van zijn focus om goed te kunnen presteren, met alle gevolgen van dien !