Technisch & Tactisch  

Wij van KGTM vinden in eerste instantie dat de speler altijd naar zijn eigen teamtrainers dient te luisteren over technisch en taktisch advies, en als er ooit een moment komt dat iets niet lekker loopt, dan zijn wij altijd de eerste die dit dienen te horen, en absoluut niemand anders !

Mocht het echter zo zijn dat de speler ontevreden is, zich niet begrepen voelt, meer ondersteuning vraagt, er onverwachte misverstanden zijn, of we eventueel door interventie van een buitenstaander iets naar later blijkt beter kunnen laten lopen, dan zoeken wij samen met de speler, en alle betrokken personen binnen de club naar een adequate en doelgerichte oplossing.

Wij gaan echter te allen tijde eerst met de speler analyseren wat er exact is gebeurt, kijken hoe we het eventueel oplossen, en beslissen daarna of we überhaupt met iemand, wie, en wanneer iets bespreekbaar maken, intern binnen de club ! 

Het woord BEMIDDELEN is het enige woord wat voor ons telt, en ook het enige waarin wij onze taak serieus zien weggelegd !