Zaakwaarnemer ISPM

Wij van KGTM werken samen met het duitse Managementbureau IPSM. Zij behartigen als zaakwaarnemer de belangen van onze spelers, en kijken wat voor onze spelers op ieder moment van hun carrière het beste voor ze is.

Vragen zoals:
Moet ik op dit moment nog bij deze club blijven?
Zal ik een kleine, of een grote stap maken ?
Is dit überhaupt het juiste moment om een betreffende stap te maken ?
Gaat het niet veel te snel ?
In welke omgeving kom ik terecht ?

En nog vervelender kan het voor een speler worden als hij verblind door een grote naam, een logo, of door heel veel geld juist een te grote, of volstrekt verkeerde stap wil maken, zodat het uiteindelijk het einde van zijn carrière kan betekenen. 

Wat heeft een club aan kennis te bieden ?
Welke trainers komen voor de groep staan ?
Welke selectie heeft de club voor het nieuwe seizoen ter beschikking ?
Welke individuele verbetermogelijkheden heeft de club te bieden ?
 
Dat zijn zomaar vragen, waarbij wij te allen tijde aan een lange en zorgvuldig gekozen carrièreplanning van een speler willen blijven werken

IPSM zoekt als zaakwaarnemer indien nodig een (nieuwe) club voor onze speler(s) en voeren contractonderhandelingen voor en namens onze speler met betreffende clubs.

IPSM vindt dat je zeker als zaakwaarnemer een goed gevoel moet hebben, je dient een goede onderhandelaar te zijn, en je moet tevens goed kunnen anticiperen.

Tevens zijn er facetten die tijdens onderhandelingen altijd eraan te pas komen zoals doorzetting en inlevingsvermogen, als ook moet je over de juiste financiële kennis beschikken.

Juridische partner
IPSM heeft op het gebied van onderhandelingen en alle mogelijke contractzaken een uitstekend advocatenkantoor aan onze zijde, die volledig gespecialiseerd zijn op het gebied van sportrecht, en dan gespecialiseerd zijn in voetballen.
Zij werken met tal van spelers en topclubs uit de hoogste voetbalklassen in Nederland, België, Engeland, Schotland, GB, Duitsland, Frankrijk, en Italië samen, werken voor nationale voetbalbonden, en topclubs over geheel Europa, en werken ook zeer eng met ons samen !

Verder vinden wij dat je naar je eigen speler, als ook naar de club toe te allen tijde klantgericht en eerlijk kunt en moet zijn, waarbij een bepaalde kennis van voetballen ook zeer zeker heel erg belangrijk kan zijn !